Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνάντησή του με τους οργανωμένους. «Είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε», τόνισε, ενώ έκανε έκκληση για κόσμια συμπεριφορά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τον κόσμο να επιδείξει κόσμια συμπεριφορά για να εκλείψει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας. «Μην τσιμπήσετε σε πιθανές προκλήσεις από τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος για το τρίποντο.

Βαλβέρδε: «Όλα για τη νίκη»

Μπορεί ακόμη και η ισοπαλία στο ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ να φέρνει τον Ολυμπιακό αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συζητά για τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Το μήνυμα αυτό θέλησε να περάσει στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας.

«Όλοι ξέρετε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Θέλω να δώσετε τα πάντα για τη νίκη», είπε ο Βάσκος τεχνικός στους παίκτες του, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Άρη. «Μπράβο σας, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr