Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού. Εντός 45 λεπτών οι εκπρόσωποι των μετόχων είχαν ήδη αποφασίσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια, 230 χλιάδες ευρώ.

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η στάση του πρώην Προέδρου Νίκου Πατέρα, που αναμένει την εκλογή του νέου επικεφαλής και αναλόγως θα αποφασίσει για την συμμετοχή η μη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Εκτός του κ. Πατέρα και οι εκπρόσωποι των κ.κ Ζολώτα, Παπαδόπουλου, συνέδεσαν τη συμμετοχή τους στην αύξηση του Μ.Κ με την προυπόθεση να δουν πρώτα ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ.

Επίσης αποφασίστηκε το νέο 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο δεν μετέχει ο Νίκος Πατέρας που πρότεινε τον έμπιστο του, Στέφανο Ησαϊα, ενώ από τους μεγαλομετόχους, μόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα είναι «παρών»…

Οσον αφορά την εκλογή του νέου Προέδρου, αυτή θα μεταφερθεί για το Δ.Σ. της Τετάρτης, αφού πρώτα θα έχει πραγματοποιηθεί νέος κύκλος επαφών.

Αξίζει να τονιστεί ότι με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ, προκύπτει ένα ποσοστό της τάξεως των 5 με 7 εκατομμυρίων καθαρά για μεταγραφές, δηλαδή χρήματα που θα πάνε αποκλειστικά για την έλευση νέων παικτών στην ομάδα και όχι για ανανεώσεις επεκτάσεις συμβολαίων.