Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 35ο λεπτό και έδειχνε έτοιμος να πάρει τη νίκη που θα τον άφηνε μόνο στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο 77′ και στο 79′ όμως δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε με 1-2 από τον ΟΦΗ, με συνέπεια να είναι πλέον 2ος, στο -1 από τον Άρη.

Ο δικέφαλος του βορρά, ο οποίος προερχόταν από την ισοπαλία με τη Βικτόρια Πλζεν στο Europa League, δεν μπήκε και τόσο καλά στο παιχνίδι, στο 21′ όμως είχε την πρώτη του ευκαιρία με το συρτό σουτ του Κωνσταντέλια που πήγε στο κάθετο δοκάρι. Δεν έγινε, επομένως, εκεί το 1-0, έγινε όμως στο 35′.

Ο Ντεσπόντοφ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Χριστογεώργου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία πάντως θα μπορούσε άμεσα, στο 38′ για την ακρίβεια, να δεχθεί την ισοφάριση αλλά η μπάλα πήγε στον Κόλεϊ μετά το σουτ του Γιούνγκ από θέση βολής.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, στο 49′, ο Τισουντάλι σκόραρε μετά την πάσα του Ότο, το γκολ όμως δεν μέτρησε επειδή στο VAR φάνηκε ότι υπήρχε οφσάιντ, οπότε δεν έγινε το 2-0. Και αφού δεν έγινε το 2-0, ο ΠΑΟΚ το… πλήρωσε στη συνέχεια.

Ο ΟΦΗ έδειχνε ότι δεν φοβόταν και έβγαινε μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση, στην οποία πλησίασε στο 72′ ξανά με τον Γιούνγκ, ο οποίος έκανε πολύ κακό τελείωμα από πολύ καλή θέση μετά το γέμισμα του Μπάκιτς. Λίγα λεπτά μετά, όμως, όλα ήρθαν… τούμπα.

Στο 77′ ο Σαλσίδο έκανε ωραία κίνηση από δεξιά και έδωσε στον Φούντα που εκτέλεσε από κοντά τον Κοτάρσκι για το 1-1, παγώνοντας τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έγινε, αλλά μέχρι να το βρουν δέχθηκαν και δεύτερο γκολ…

Στο 79′ ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ, ο Κοτάρσκι δεν έκανε και την καλύτερη απόκρουσή του και ο Σαλσίδο από κοντά έγραψε το 1-2! Ο δικέφαλος του βορρά ήταν, πλέον, σε δύσκολη θέση και προσπάθησε στη συνέχεια να ανασυνταχθεί και να πιέσει με στόχο την ισοφάριση, οι Κρητικοί όμως κράτησαν το σκορ και έφυγαν με μεγάλη νίκη από την Τούμπα!

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ (80’ Μπάμπα), Σβαμπ (76’ Καμαρά), Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας (67’ Τάισον), Μουργκ, Ντεσπόντοφ (76’ Ζίβκοβιτς), Τισουντάλι (67’ Τόμας).

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (63’ Γκονζάλες), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (63’ Μπάκιτς), Καραχάλιος, Φούντας (87’ Νέιρα), Αποστολάκης (63’ Ριέρα), Σενγκέλια, Γιουνγκ (74’ Σαλσίδο).