Ιστορικό ματς στο καταπράσινο ΟΑΚΑ, αφού ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε την Τσέλσι (19:45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League, αναζητώντας την πρώτη νίκη στον θεσμό.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, κατεβαίνει στο αποψινό ματς για τη νίκη, κάτι το οποίο έθεσαν ως μοναδικό στόχο τόσο ο Φακούντο Πελίστρι, όσο και ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Στη διάθεση του Αλόνσο, τέθηκε εκ νέου ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Σε αντίθεση με τον Σλοβένο, ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως αναμενόταν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, κάτι το οποίο συνέβη και με τον Φίλιπ Μαξ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Από την άλλη, η Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League. Οι Λονδρέζοι μπήκαν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στη φετινή διοργάνωση επικρατώντας 4-2 στο Λονδίνο της Γάνδης και θέλουν να κάνουν το 2/2 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους.

Αναλυτικά η αποστολή της Τσέλσι: Σάντσεθ, Γιόργκεσεν, Μπέργκστρομ, Ανταραμπιόγιο, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Ντισασί, Βέιγκα, Φερνάντες, Ντιούσμπερι – Χολ, Κασαντέι, Τσουκουεμέκα, Ρακ Σάκι, Μαντουέκε, Μούντρικ, Νέτο, Φέλιξ, Ενκουνκού, Σάντσο, Τζορτζ, Γκούιου, Μέουκα.

Oι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Nτραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς- Αράο, Τσέριν, Ουναΐ- Πελίστρι, Τετέ, Γερεμέγεφ

Τσέλσι (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκενσεν – Ντισασί, Τοσίν, Μπαντιασίλ, Βέιγκα – Φερνάντες, Κασαντέι – Νέτο, Σάντσο, Μούντρικ – Γκουϊού