Στο καλύτερο ματς της βραδιάς για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πίσω με 0-2 κόντρα στη Ντόρτμουντ αλλά αντέδρασε συντρίβοντάς την με 5-2, ενώ η Άστον Βίλα έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε το 3×3 με το 2-0 επί της Μπολόνια και η Γιουβέντους γνώρισε την πρώτη ήττα με το 0-1 από τη Στουτγκάρδη.

Οι Γερμανοί πήγαν στη Μαδρίτη με στόχο να εκδικηθούν για την ήττα τους στον περσινό τελικό της διοργάνωσης και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν, αφού ήταν μπροστά με 2-0 χάρη στα γκολ των Μάλεν (30′) και Γκίτενς (34′).

Αυτό το σκορ παρέμενε μέχρι και το 60′, όταν άρχισε η αντεπίθεση της Ρεάλ. Και ήταν μια αντεπίθεση που παρέσυρε εντελώς τη Ντόρτμουντ… Στο 60′, λοιπόν, ο Ρούντιγκερ μείωσε σε 1-2, στο 62′ ο Βινίσιους ισοφάρισε σε 2-2 και από εκεί και πέρα η συνέχεια δόθηκε στο τελευταίο 10λεπτο: 3-2 ο Βάθκεθ στο 83′, 4-2 ξανά ο Βινίσιους στο 86′, 5-2 μέσα σε αποθέωση με χατ-τρικ Βινίσιους στο 93′!

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη της Στουτγκάρδης επί της Γιουβέντους, η οποία είχε δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με γκολ του Τουρέ στο 92′ (0-1) ενώ η Άρσεναλ με αυτογκόλ του Ρίζνικ στο 29′ επικράτησε της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 1-0.

Όσο για τη μοναδική ομάδα, μέχρι στιγμής, που έχει τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές; Είναι η Άστον Βίλα, η οποία υποδέχθηκε τη Μπολόνια και πήρε ακόμη ένα τρίποντο με το τελικό 2-0 χάρη στα γκολ των ΜακΓκιν (55′) και Ντουράν (64′).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0
Άστον Βίλα – Μπολόνια 2-0
Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0
Γιουβέντους – Στουτγκάρδη 0-1
Παρί Σεν Ζερμέν – Αϊντχόφεν 1-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 5-2
Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-2