Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League.

To πρόγραμμα ανοίγει στις 17:00 (COSMOTE Sport 1) με το παιχνίδι του Βόλου με τον Πανσερραϊκό. Ο Βόλος έκανε και νέο «διπλό», αυτήν τη φορά στο Περιστέρι και με ανατροπή στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά θέλει να αρχίσει να παίρνει τρίποντα και στο Πανθεσσαλικό. Εκεί όπου μέχρι στιγμής έχει κέρδος μόλις μία ισοπαλία, στο τελευταίο ματς με την Καλλιθέα κι ενώ προηγήθηκαν τρεις ήττες, ενώ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του. Εκτός, είναι ο τιμωρημένος μέσος Γκλάβτσιτς, μόνιμα απόντες οι γκολκίπερ Σιαμπάνης, μέσος Ντε Καμπς.

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη νίκη στην Λαμία ο Πανσερραϊκός και ήρθε η νέα εντός έδρας ήττα, αυτήν τη φορά από τον ΟΦΗ για να τον φέρει στην τελευταία θέση. Μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα των Σερρών είναι η αμυντική λειτουργία, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από τα περισσότερα γκολ, που έχει δεχθεί, διότι στην επίθεση βρίσκει λύσεις και σκοράρει. Θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στον Βόλο, χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Στάικο και τον τραυματία Ουαγκέ, ενώ επιστρέφουν ο αμυντικός Περούτσι και ο επιθετικός Σαλαζάρ.

Ενδιαφέρον ντέρμπι στις 20:00 (Nova Sports 2) στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Πάνω που ο Ατρόμητος έδειχνε να έχει φορμαριστεί και να επιβεβαιώνει στην πράξη ότι είναι ικανός να διακριθεί, έχοντας ένα πολύ καλό ρόστερ, ήρθε η ήττα από τον Βόλο στο Περιστέρι για να τον φέρει πίσω. Παίζει και πάλι στο γήπεδο του, όπου έχει πάντως μόλις μία νίκη, ενώ πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι δέχεται γκολ σε όλους τους αγώνες του. Ο Γκαρσία προσπαθεί να βρει τη λύση, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο στόπερ Μπρόρσον, από πρόβλημα προέρχεται ο φορ Καρλίτος.

Η εκπληκτική πορεία του Παναιτωλικού το τελευταίο διάστημα συνεχίστηκε με τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με την ομάδα του Πετράκη να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση. Είναι πέντε αγωνιστικές αήττητη, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία από αυτά τα ματς, ενώ εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε τρεις αγώνες και έχει πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο έμπειρος προπονητής θα έχει στη διάθεση του τον ακραίο Τορεχόν και τον αμυντικό Μλάντεν.

Τέλος, στις 20:30 (COSMOTE Sport 1), η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Αθανάσιος Διάκος». Η Λαμία δεν τα κατάφερε ούτε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου είχε δύσκολο έργο πάντως, στην επιστροφή του Βόκολου στον πάγκο της. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, δεν έχει κερδίσει μετά την πρεμιέρα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη στο γήπεδο της, όπου έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Έχει μεγάλη ανάγκη το αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα και ο Βόκολος δούλεψε στη διακοπή για να τη βελτιώσει, καθώς είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα από πέρσι.

Ο Αστέρας επιβεβαίωσε και στην Λεωφόρο απέναντι στην Καλλιθέα τη δύναμη του εκτός έδρας (δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, χωρίς ήττα μέχρι τώρα), αλλά και την ευκολία που αλλάζει προπονητές, αφού ο Μακελελέ δεν έκλεισε μήνα στην Τρίπολη. Στην άκρη του πάγκου επέστρεψε ο Παντελίδης, ο οποίος θέλει να κάνει πετυχημένο ντεμπούτο στην Λαμία, όπου συνήθως δυσκολεύεται. Εκτός είναι ο τιμωρημένος μέσος Μουνιόθ, από προβλήματα προέρχονται ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος και ο αμυντικός Καστάνιο.

Αύριο, η 8η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Δικεφάλων, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα άλλα ματς: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, Άρης-Καλλιθέα.