Δεν ξεκίνησε καλά στη League Phase του Conference League ο Παναθηναϊκός, που άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Βοσνία, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική την κατά τεκμήριο πιο δυνατή ομάδα που θα βρει μπροστά του σε αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι στο Conference την Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν με 4-2 της Γάνδης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξεκίνησαν με τρίποντο το ταξίδι τους στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Τζουγκάρντεν με την σειρά της ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην Αυστρία με την Λιντζ. Οι πράσινοι ταξιδεύουν στην Σουηδία για να παίξουν με την Τζουγκάρντεν μετά την Τσέλσι στις 7/11.

Η Ελσίνκι γνώρισε την ήττα με 3-0 απέναντι στην Λουγκάνο στην Ελβετία, ενώ και η Δε Νιού Σεντς αν και στάθηκε καλά στην Ιταλία έχασε με 2-0 από την Φιορεντίνα με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, στο 65′ και στο 68′.

Τέλος και η Διναμό Μινσκ την οποία αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από την Χαρτς τυπικά εντός έδρας, αλλά δεν παίζει στο γήπεδό της, λόγω της κατάστασης στην Λευκορωσία.