Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (29/9) τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Ματίας Αλμέιδα είδε με χαρά τούς Λαμέλα, Άμραμπατ να προπονούνται κανονικά ενώ σε φουλ ρυθμό δουλεύει πλέον και ο Μπρινιόλι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Από την αρχή της σεζόν η Ένωση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, άρα αρκετές είναι και οι απουσίες της σε κάθε αγώνα. Κατάσταση που δεν θα αλλάξει ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους» αφού οι Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο είναι εκτός δράσης με θλάσεις ενώ και ο Μουκουντί νιώθει ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με την Athens Kallithea.

Οι απουσίες, με λίγα λόγια, έχουν γίνει ρουτίνα για τους «κιτρινόμαυρους», για τους οποίους όμως υπάρχουν και ευχάριστα νέα αυτή τη φορά. Νέα που έχουν να κάνουν με τους Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη (25/9) και υπολογίζονται πλέον κανονικά για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Κανονικά υπολογίζεται και ο Λιούμπιτσιτς που είχε μείνει εκτός από τον αγώνα με την Καλλιθέα για λόγους διαχείρισης ενώ χαμόγελα υπάρχουν και για τον Μπρινιόλι που προπονείται σε φουλ ρυθμό πλέον και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή την Κυριακή.

Έλεγχος ντόπινγκ στα Σπάτα

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (25/9) οι παίκτες της ΑΕΚ υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπως συμβαίνει ανά περιόδους με όλες τις ομάδες. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ένωσης και οι παίκτες της έδωσαν δείγμα πριν την έναρξη της προπόνησης.