Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μια διοικητική αλλαγή, ανακοινώνοντας την τοποθέτηση της Εύης Κουτσαυτάκη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

O Τάκης Αγραφιώτης, που διατηρούσε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, παραμένει στο «ερυθρόλευκο» οργανόγραμμα ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και εκπρόσωπος της ομάδας στην ΕΠΟ. Κανονικά συνεχίζει στο πόστο του αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή ο Κώστας Καραπαπάς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κ. Εύη Κουτσαυτάκη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου».

Σημειώνεται ότι από το 1995 έως το 2015 η Εύη Κουτσαυτάκη εργάστηκε στον ΣΚΑΪ, ακολούθησε μία διετία στην «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν επιστρέψει ξανά στο κανάλι του Φαλήρου για μία επταετία. Το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τον ΣΚΑΪ με το κανάλι να σημειώνει για το τέλος της συνεργασίας τους: «Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα».