Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2027 θα είναι ο Ροντινέι, ο οποίος, προς ικανοποίηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και της διοίκησης, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε το 2025.

Ήταν Ιανουάριος του 2023 όταν ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ντυνόταν στα ερυθρόλευκα με συμβόλαιο 2,5 χρόνων και δεν άργησε να κερδίσει την εκτίμηση όλων στην ομάδα με τις εμφανίσεις του. Δεν ήταν έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι οι Πειραιώτες ήθελαν να προχωρήσουν από τώρα στην ανανέωση του συμβολαίου του και έτσι έγινε.

Με τον μάνατζερ του Ροντινέι να είναι στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις μπήκαν στην τελική ευθεία, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί. Έτσι, κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση ως το 2027, με τον παίκτη να κερδίζει και αύξηση των ετήσιων απολαβών του.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας 4 γκολ και είναι ο τρίτος αμυντικός, μετά τους Παναγιώτη Ρέτσο και Ανδρέα Ντόη, που ανανεώνει από τώρα το συμβόλαιό του.