Δέκα αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και πλέον η μάχη για την σωτηρία όλο και φουντώνει. Πανσερραϊκός, Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ζώνη του υποβιβασμού και ετοιμάζονται για τις τελευταίες «μάχες».

Εκτός από αυτές τις τρεις ομάδες στο «παιχνίδι» είναι και οι Πανιώνιος, Ηρακλής, Ξάνθη και Κέρκυρα. Με μια πρώτη ανάγνωση η Λάρισα φαίνεται να έχει μαζί με τον Αστέρα και τον Πανιώνιο το πιο δύσκολο έργο.

Ας δούμε αναλυτικά τους μονομάχους…

Πανσερραϊκός: Η ομάδα των «κόκκινων» βρίσκεται στην τελευταία θέση και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στις Σέρρες.
Το πρόγραμμα: Ηρακλής, Κέρκυρα*, Καβάλα*, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός Βόλου*, Ξάνθη, Άρης*, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος*, Εργοτέλης.

Λάρισα: Το επόμενο παιχνίδι των «βυσσινί» στην Τρίπολη είναι κάτι παραπάνω από «τελικός». Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ξεπερνάει τους Αρκάδες και βλέπει με άλλο μάτι την συνέχεια.
Το πρόγραμμα: Αστέρας Τρίπολης*, Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη*, Άρης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος*, Εργοτέλης, ΠΑΟΚ*, ΑΕΚ, Ολυμπιακός*

Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες άλλαξαν προπονητή και ψάχνουν την σωτηρία. Το βάρος πέφτει στην αναμέτρηση με την Λάρισα, όπου και η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ψάχνει το τρίποντο γιατί θα είναι μια τρομερή «ανάσα».
Το πρόγραμμα: Λάρισα, Ηρακλής*, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός*, Καβάλα*, Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη*, Άρης, Παναθηναϊκός*, Πανιώνιος.

Πανιώνιος: Ο Τάκης Λεμονής και ο Κώστας Μήτρογλου έχουν φέρει άλλο «αέρα» στην Πλατεία που δείχνει ανεβασμένη και με πολλές πιθανότητες να «ξεμπλέξει».
Το πρόγραμμα: Εργοτέλης*, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ*, Ολυμπιακός, Ατρόμητος*, Λάρισα, Ηρακλής*, Κέρκυρα*, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης*.

Ηρακλής: Ξεκίνησε πολύ καλά αλλά πλέον έχει μια φθίνουσα πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχει 23 βαθμούς όμως αν δεν πάρει «τρίποντα» άμεσα θα έχει πρόβλημα.
Το πρόγραμμα: Πανσερραϊκός*, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός Βόλου*, Ξάνθη, Άρης*, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Εργοτέλης*, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ*.

Ξάνθη: Αθόρυβα και εκμεταλλευόμενη την έδρα της πήρε βαθμούς και έχει φτάσει τους 24. Για να κινδυνέψει πρέπει να είναι πολύ απρόσεκτη τις επόμενες δέκα αγωνιστικές.
Το πρόγραμμα: Ολυμπιακός*, Ατρόμητος, Λάρισα, Ηρακλής*, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός*, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός Βόλου*, Καβάλα*, Άρης.

Κέρκυρα: Είναι ισόβαθμή με την Ξάνθη με 24 πόντους. Στις πρώτες αγωνιστικές έμοιαζε να είναι η ευχάριστη έκπληξη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ισχύει ότι και για την Ξάνθη. Πρέπει να βρει πολλά «ανάποδα» αποτελέσματα για να έχει ουσιαστικό πρόβλημα.
Το πρόγραμμα: Καβάλα*, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης*, Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη*, Άρης, Παναθηναϊκός*, Πανιώνιος, Εργοτέλης, ΠΑΟΚ*.

* Παιχνίδια εκτός έδρας

Πηγή: sport-fm.gr