Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν οπωσδήποτε κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με τη Λανς στα play off του Europa Conference League και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει αφού έχουν διατεθεί περισσότερα από 50.000 εισιτήρια και η διάθεση συνεχίζεται.

Η ήττα με 2-1 στη Γαλλία δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, είναι όμως ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση-πρόκριση για τους «πράσινους», οι οποίοι χρειάζονται τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών τους. Και θα την έχουν, χάρη και στις πρωτοβουλίες που πήρε η ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός όρισε γενική είσοδο με 10 ευρώ και παράλληλα η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης για τους φιλάθλους που θα έρθουν στην Αθήνα από την επαρχία, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν… χαμός με τα εισιτήρια, όπως και γίνεται.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερα από 50.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (29/8) και όλα δείχνουν ότι θα γίνει sold out, αφού ο ρυθμός πώλησης είναι πάρα πολύ καλός και όλοι θέλουν να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο για ανατροπή και πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης.