Ο Παναθηναϊκός θέλει κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με τη Λανς, την προσεχή Πέμπτη (29/8), στα play off του Europa Conference League και μετά την απόφαση για γενική είσοδο με 10 ευρώ ήρθε και αυτή για κάλυψη των εξόδων μετακίνησης από την ΠΑΕ σε ό,τι αφορά τους οπαδούς από επαρχία.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 στη Γαλλία και η υπόθεση-πρόκριση είναι ανοιχτή, με τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους παίκτες του να ποντάρουν και στη βοήθεια των οπαδών για την ανατροπή στη ρεβάνς. Στόχος της ΠΑΕ είναι το ΟΑΚΑ να γεμίσει και αυτό το δείχνει και με τις αποφάσεις της για να διευκολύνει τα πράγματα για τους φίλους της ομάδας.

Έτσι, αφού ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός από τις 7, 9, 11 και ότι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύει η κάρτα φιλάθλου, ήρθε και αυτή για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης για όσους θα ταξιδέψουν από επαρχία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής, αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ θα καλύψει όλα αυτά τα έξοδα, αναφέροντας τις εξής πόλεις: Πάτρα, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Πύργος, Κόρινθος, Χαλκίδα, Αλιβέρι, Καρπενήσι, Αυλώνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά.