Η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθεί τελικά, αφού οι Σαουδάραβες βρήκαν τα χρήματα που χρειάζονταν και το μόνο που απομένει πλέον είναι η έγκριση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την Αλ Καλίτζ αλλά προέκυψε πρόβλημα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής αφού η ομάδα, κόντρα σε ό,τι υπολόγιζε, δεν πήρε άδεια για την αύξηση του μπάτζετ.

Έτσι, άρχισε να ψάχνει λύσεις για να μη χάσει τον παίκτη και τελικά αυτή βρέθηκε: Περικοπή του υπόλοιπου μπάτζετ σε ό,τι αφορά τους ξένους παίκτες. Η Αλ Καλίτζ εξοικονόμησε, έτσι, το ποσό που χρειαζόταν και είναι έτοιμη πλέον να ολοκληρώσει και επισήμως τη μεταγραφή του Φορτούνη.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να δώσει την έγκρισή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει, με τον Έλληνα άσο να ετοιμάζεται να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, ο οποίος και έπεισε τη διοίκηση του κλαμπ να προσφέρει στον Φορτούνη διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα ξεπερνάνε τα 6 εκατ. ευρώ.