Το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τον Σεπτέμβριο την Πέτζα από το Κόσοβο με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup. Με αφορμή τον επικείμενο αγώνα ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έκανε ένα σχόλιο για το Κόσοβο και τη Σερβία, προκαλώντας μέχρι και διαδικτυακές απειλές.

Η διαμάχη των Σέρβων με τους Αλβανούς για το Κοσσυφοπέδιο συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη, αφού οι δύο πλευρές είναι σταθερές στις απόψεις τους και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Όπως έγινε δηλαδή και τώρα με τον Ραντούλιτσα, το σχόλιό του και τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της ΚΑΕ για το ρόστερ της νέας σεζόν ο Σέρβος σέντερ έγραψε σχόλιο, τονίζοντας πως «Κόσοβο και Μετόχια είναι Σερβία»· ένα σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις από Κοσοβάρους, οι οποίοι απάντησαν διάφορα στον και για τον Ραντούλιτσα, που έγινε θέμα και σε μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου.

Τα σχόλια ήταν από περιπαικτικά μέχρι και απειλητικά, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγώνες ανάμεσα στο Μαρούσι και την Πέτζα αποκτούν έξτρα ενδιαφέρον.

Διαδικτυακή επίθεση Κοσοβάρων σε Ραντούλιτσα