Ο πρώην αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ διορίστηκε ως αναλυτής διαιτησίας στη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Φεβρουάριο, αλλά παραιτήθηκε τρεις μήνες αργότερα. Η παραίτηση του Κλάτενμπουργκ ήρθε αφού όπως έγραψε τότε σε επίσημη τοποθέτησή του: «η ύπαρξη και η απόδοση αυτών των συγκεκριμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση μεταξύ της Νότιγχαμ και άλλων παραγόντων, σε σημείο που αποτελεί πλέον περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα».

Ερωτηθείς εάν ο ρόλος του στο σύλλογο ήταν επιτυχημένος, ο Κλάτενμπουργκ είπε στο Radio 5Live: «Όχι, γιατί αν το δεις προκάλεσε περισσότερα προβλήματα παρά καλό. Υπήρχαν ορισμένα πράγματα που εφαρμόσαμε μέσα στον σύλλογο, συγκεκριμένοι τρόποι για να δώσουμε ένα αθλητικό πλεονέκτημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά φαινόταν να υπάρχει τεράστια κατακραυγή από ορισμένους ανθρώπους, ορισμένους φορείς, συγκεκριμένες εταιρείες».

Ο Κλάτενμπουργκ πρόσθεσε ότι υπήρχε μια «παρερμηνεία» του ρόλου του στον σύλλογο και ότι το πεδίο εφαρμογής του ήταν ευρύτερο από το να συμβουλεύει απλώς τον σύλλογο για ζητήματα διαιτησίας.

Πηγή: gazzetta