Το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι ήρθε την Παρασκευή (31/5) στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση του οποίου εντείνει τις προσπάθειές της για να τον πείσει να πει το «ναι», με την απάντησή του να αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου.

Ο Ιταλός προπονητής είναι δυνατό όνομα, όπως δείχνει και το βιογραφικό του, με τους Πράσινους να του έχουν καταθέσει μια πολύ δυνατή πρόταση για να τον πείσουν. Από την ΠΑΕ, βέβαια, δεν μπαίνουν σε τέτοιες λεπτομέρειες, υπάρχουν όμως φήμες ακόμη και για… 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Σάρι είχε ζητήσει εξαρχής χρόνο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να το σκεφτεί και ο μεγαλύτερος προβληματισμός του είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, η χαμηλή δυναμικότητά του σε σχέση με Ιταλία και Αγγλία, όπου έχει δουλέψει ο ίδιος.

Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει για να δει αν θα προκύψει κάποιο πρότζεκτ από πιο δυνατή Λίγκα και οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λέστερ, την ίδια ώρα που στις τάξεις των Πράσινων εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον πείσουν να πει «ναι» και περιμένουν μέχρι και το βράδυ της Κυριακής (2/6) την απάντησή του.

Στη λίστα της διοίκησης του Παναθηναϊκού, πάντως, υπάρχουν κι άλλα ονόματα προπονητών και στόχος είναι να μη χαθεί πολύς χρόνος μέχρι να βρεθεί αυτός που θα αναλάβει την ομάδα.