Ο Λούκα Ντόντσιτς οδηγεί τους Ντάλας Μάβερικς προς τους τελικούς του ΝΒΑ αφού προηγούνται των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 3-0 στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του μπάσκετ.

Ο Σλοβένος στα 25 του χρόνια είναι καλύτερος από ποτέ και έχει όλα όσα χρειάζονται για να κυριαρχήσει και τις επόμενες σεζόν, με τους Μάβερικς να του προσφέρουν το υψηλότερο συμβόλαιο που υπέγραψε ποτέ παίκτης του ΝΒΑ ώστε να τον έχουν μαζί τους για πολύ καιρό ακόμη.

Ο Ντόντσιτς είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2027, με συνολικές απολαβές ύψους 215 εκατ. δολαρίων αλλά ακόμη και αυτό το ποσό μοιάζει μικρό μπροστά σε αυτό που θα πάρει αν ανανεώσει.

Όπως αναφέρει η ισπανική Marca, οι Ντάλας Μάβερικς θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν στα 346 εκατ. ευρώ, με τα 79 εξ αυτών να προβλέπονται για την τελευταία σεζόν.

Προς το παρόν, βέβαια, το μυαλό όλων στους Μάβερικς είναι στα play off του ΝΒΑ, μετά το τέλος τους όμως θα υπάρχει όλος ο χρόνος για να μπουν οι υπογραφές στο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του πρωταθλήματος.