Ο Γιάννης Μανιάτης είναι ενθουσιασμένος με την τροπή που πήρε η καριέρα του, και από την στιγμή που δεν ακολουθεί την πορεία του πρώην συμπαίκτη του Γιώργου Τζαβέλλα – αφού τελικά δεν ήρθε πρόταση από το εξωτερικό – το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να του επιφυλάξει το 2011.

Ο ίδιος, είναι έτοιμος εδώ και πολύ καιρό για το «βήμα παραπάνω» στην καριέρα του, παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο παράπονο από τους «κυανέρυθρους». Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος, σαν αρχηγός του Πανιωνίου πέρασε πολύ ωραία χρόνια στον «Ιστορικό» και ευχαρίστησε άπαντες για την συμπεριφορά τους απέναντί του. Τόσο όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην Ν.Σμύρνη, όσο και στα… «τελειώματα» για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα της μεταγραφής του. Φυσικά δεν ξέχασε τον κόσμο του Πανιωνίου, οργανωμένους και μη, αφού τόνισε ότι τον έχουν βοηθήσει και στηρίξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια.

Στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει, ο Μανιάτης ζει το… όνειρό του. Μπορεί να είναι λίγο τρακαρισμένος στην αρχή, λόγω της απότομης δημοσιότητας (της επιπλέον) που έχει ως παίκτης του Ολυμπιακού, όμως είναι ήδη έτοιμος να μπει στην ομάδα και αρχίσει να «σηκώνει» κούπες και να ζήσει το «όνειρο» του Champions League.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πιστεύει πολύ στον εαυτό του και το ίδιο μήνυμα θέλει να περάσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε για να τον εμπιστευτεί και να του δώσει τις ευκαιρίες που του αξίζουν.

Πηγή: gazzetta.gr