Τελεσίδικη δικαίωση για την κόρη της που θα αποτελέσει όπως τονίζει και «δικαίωση για πολλά ακόμη κακοποιημένα κορίτσια» ζητά με ανακοίνωσή της η μητέρα της κοπέλας που σε ηλικία 8 ετών έπεσε θύμα αποπλάνησης μουσικού ροκ ελληνικού συγκροτήματος.

«Σήμερα η κόρη μου είναι 16,5 ετών και το τραύμα που της επέφερε ο κατηγορούμενος με την παράνομη πράξη του, την οποία τελούσε για καιρό, το φέρει ακόμη και σήμερα. Της προκάλεσε σε μια ευαίσθητη ηλικία μοιραία σύγχυση για το τί είναι επιτρεπτό και τί όχι, σύγχυση για το πότε ένας ενήλικος δείχνει άδολη τρυφερότητα και πότε αρρωστημένη σεξουαλικότητα. Ενώ άριστη μαθήτρια και συγκροτημένη έφηβος, όμως ακόμη και τώρα αδυνατεί να κατανοήσει πώς ενώ αυτό που της έκανε ο δράστης τιμωρείται από το νόμο, αυτός είναι ελεύθερος» επισημαίνει η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε σύμφωνα με το κατηγορητήριο θύμα του τότε 60χρονου ντράμερ.

«Η τελεσίδικη δικαίωση της κόρης μου συμβολικά θα αποτελέσει και δικαίωση για πολλά κακοποιημένα κορίτσια, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν μέχρι σήμερα κρατήσει και το στόμα τους κλειστό» σημειώνει η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

«Πιστεύουμε ότι και αυτή τη φορά, όπως και στον πρώτο βαθμό, η αλήθεια θα λάμψει»

«Λαμβάνει ακόμη και σήμερα ψυχολογική υποστήριξη. Έχει τόσο εμένα, όσο και τον πατέρα της και τον αδελφό της στο πλευρό της. Πιστεύουμε ότι και αυτή τη φορά, όπως και στον πρώτο βαθμό, η αλήθεια θα λάμψει» δηλώνει.

Αναβλήθηκε το Εφετείο για τον ντράμερ

Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την αποπλάνηση 8χρονης από μουσικό που συμμετείχε σε πολύ γνωστό ροκ ελληνικό συγκρότημα για χρόνια αναβλήθηκε την Παρασκευή (11/2) για τις 11 Απριλίου.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος είχε σε πρώτο βαθμό το 2019 καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, άσκησε έφεση και σήμερα αναμένονταν να γίνει το Εφετείο του που αναβλήθηκε.

Όπως τόνισε μιλώντας στο Newsbeast ο ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Παναγιώτης Γ. Παπαϊωάννου «η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας στο πρόσωπο του συνηγόρου του κατηγορούμενου».

«Οι δικαστές αποφάσισαν πως η δικάσιμος θα ήταν αρκετά μακρινή να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και έτσι αποφασίστηκε να οριστεί για δύο ακριβώς μήνες αργότερα, για τις 11 Απριλίου» τόνισε ο Παναγιώτης Γ. Παπαϊωάννου.