Από άγνωστη αιτία, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, βυτιοφόρο που κινούνταν στην εθνική οδό, παραδόθηκε στις φλόγες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ήδη σήμανε συναγερμός για την Πυροσβεστική Λαμίας και Λειβαδιάς, και πυροσβεστικές δυνάμεις κατευθύνονται προς το σημείο.

Το βυτιοφόρο έχει ακινητοποιηθεί στο 140ο χλμ της εθνικής οδού, στο ύψος της Αταλάντης.

Η διακοπή κυκλοφορίας στο μεν ρεύμα από Αθήνα προς Λαμία έχει γίνει στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας, για το δε ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα στο ύψος των Λιβανάτων.

Νεώτερα νέα: Mε εκτροπή της κυκλοφορίας διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Η Τροχαία έδωσε εντολή να γίνει εκτροπή των αυτοκινήτων που κινούνται από Αθήνα προς Λαμία από το ύψος του Κάστρου στο 110χλμ, ενώ τα αυτοκίνητα που κινούνται από Λαμία προς Αθήνα εκτρέπονται από τον Μπράλλο και ακολουθούν την παλιά εθνική οδό μέχρι τον Ορχομενό και το Κάστρο.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο σημείο που φλέγεται το βυτιοφόρο και προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτίο του είναι κάρβουνο σε σκόνη.