Συνελήφθη ένας 37χρονος στο λιμάνι της Αλλονήσου την ώρα που επιχειρούσε να πουλήσει 29,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αντί του ποσού των 200 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν μέσα σε σακίδιο, έξι πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 46,1 γραμμαρίων καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 37χρονος κατονόμασε ως προμηθευτή των παραπάνω ναρκωτικών ουσιών, έναν 41χρονο, ο οποίος είναι μέλος πληρώματος του Ε/Γ – Υ/Γ «FLYING DOLPHIN XXIII».

Ακολούθησε η σύλληψη του 41χρονου στο λιμάνι της Αλόννησου, έξω από το «FLYING DOLPHIN XXIII» και η έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν, μέσα σε χειραποσκευή, πέντε συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1520,7 γραμμαρίων, μία συσκευασία κατεργασμένης κάνναβης μικτού βάρους 54,2 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας τρίφτης καθώς και δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,4 και 0,60 μέτρων αντίστοιχα.

Οι ναρκωτικές ουσίες, τα κινητά τηλέφωνα και τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν από τη Λιμενική Αρχή Βόλου, που διενεργεί προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.