Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Σχιστού έξι άτομα τα οποία, όπως έγραψε πρώτο το newsbeast.gr, τα οποία επιτέθηκαν σε μονοκατοικία στο Πέραμα, στην οποία έμεναν τέσσερις Αιγύπτιοι, από τους οποίους ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Τα έξι άτομα αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης και έτσι θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές, κατηγορούμενοι για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν στις 3:10 τα ξημερώματα όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων μπήκαν στη μονοκατοικία που μένουν οι τέσσερις, ηλικίας 28, 36, 39 και 42 ετών, και αφού προκάλεσαν φθορές στα παράθυρα, επιτέθηκαν εναντίον του 28χρονου, τον οποίο τραυμάτισαν στο κεφάλι. Επίσης προκάλεσαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα και ένα τρίκυκλο ιδιοκτησίας των αλλοδαπών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες, εντόπισαν τους έξι από αυτούς στη λεωφόρο Σχιστού, τους οποίους προσήγαγαν αρχικά. Οι προσαχθέντες αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, ως οι δράστες της εναντίον τους επίθεσης και συνελήφθησαν.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.