Το… έλα να δεις έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης όταν εξοργισμένος επιχειρηματίας τα… έσπασε όλα όταν πληροφορήθηκε ότι η αίτηση για να του δοθεί οριστική άδεια κυκλοφοριακής σύνδεσης απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση κυκλοφοριακής σύνδεσης για την οποία του είχε δοθεί προσωρινή έγκριση από το 2007 η οποία μάλιστα είχε ανανεωθεί δυο φορές μέχρι σήμερα.

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι η αίτηση του είχε τελικά απορριφθεί, ο νεαρός θόλωσε ξεσπώντας την οργή του σε ό,τι έβρισκε μπροστά του στο γραφείο. Αφού έκανε γυαλιά-καρφιά τον χώρο και «στόλισε» με… «γαλλικά» τους υπαλλήλους αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.

Όπως ανέφερε στο prismanews.gr ο δικηγόρος του, το αποκορύφωμα της γραφειοκρατίας «τον έβγαλε από τα ρούχα του». Ο ίδιος τόνισε ότι προκύπτουν σοβαρές ευθύνες παράβασης καθήκοντος από πλευράς των αρμοδίων υπαλλήλων οι οποίες θα αναζητηθούν δια του αρμόδιου εισαγγελέως.

Για την υπόθεση τοποθετήθηκε νωρίτερα και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης μιλώντας για μια άνιση μάχη κάθε επιχειρηματικής προσπάθειας με τη γραφειοκρατία και χαρακτηρίζοντας τα όποια ξεσπάσματα αναπόφευκτα.