Δύο αυτοκίνητα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων έκλεψαν άγνωστοι, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε άλλα δύο.

Νωρίτερα, είχαν καταφέρει να μπουν -σπάζοντας το τζάμι μιας πόρτας- στον πρώτο όροφο του κτηρίου της Διεύθυνσης, όπου έκαναν άνω – κάτω τα περισσότερα γραφεία, ενώ επιχείρησαν, ανεπιτυχώς, να ανοίξουν ένα χρηματοκιβώτιο στο οποίο, όμως, δεν υπήρχαν χρήματα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ένα από τα δύο κλεμμένα οχήματα βρέθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Διεύθυνση καθώς οι δράστες αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν καθώς αποδείχθηκε ότι δεν… είχε βενζίνη.

Η κλοπή και η διάρρηξη διαπιστώθηκαν χθες το πρωί από υπαλλήλους της Υπηρεσίας. Στο κτήριο όπου έγινε η διάρρηξη στεγάζεται και το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, μιλώντας χθες στα haniotikanea.gr τόνισε «ενημερώθηκα το πρωί από τις Υπηρεσίες ότι έγινε παραβίαση της στέγης και της πόρτας του 1ου ορόφου του κτηρίου που στεγάζει τη Διεύθυνση Μεταφορών Συγκοινωνιών και ένα Τμήμα. Επισκέφθηκα την περιοχή. Η Αστυνομία έκανε τις αναγκαίες ενέργειες για αποτυπώματα κ.λπ. Περιμένω τα αποτελέσματα από την έρευνα της Αστυνομίας».