Στις 2 το μεσημέρι θα απολογηθεί ο 24χρονος που έχει συλληφθεί ως φερόμενος δολοφόνος του 21χρονου οπαδού Γιάννη Ρουσάκη.

Ο 24χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία και φέρεται να ισχυρίζεται, σύμφωνα με το cretalive,  ότι χτύπησε μεν κάποιον, στο πλαίσιο της συμπλοκής που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όχι όμως το Ρουσάκη, τον οποίο ο 24χρονος τοποθετεί σε απόσταση από τον ίδιο.

Κόντρα στις καταθέσεις των συμμετεχόντων στα επεισόδια, ο 24χρονος καταλογίζει τη δολοφονία του άτυχου νεαρού σε άλλο άτομο, το οποίο ενδεχομένως να φωτογραφίσει στην απολογία του.

«Δεν ήρθα σε επαφή με το Ρουσάκη» φέρεται να επιμένει ο νεαρός, ο οποίος μάλιστα είναι διατεθειμένος να δώσει για εργαστηριακή εξέταση τα ρούχα που φορούσε τη μοιραία νύχτα.

Ο φερόμενος ως ο ένας εκ των δολοφόνων αναμένεται να ζητήσει αναπαράσταση και ιατροδικαστική εξέταση για κάποιους μώλωπες που φέρει και οι οποίοι ενισχύουν τον ισχυρισμό του περί ανηλεούς επίθεσης που δέχτηκε πριν «αναγκαστεί» να βγάλει το μαχαίρι. Παράλληλα φέρει και κάποιο έγκαυμα το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπέστη από καυστικό υγρό που του έριξαν.