Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Αγία τριάδα Ναυπλίου, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, σε βάρος του 38χρονου, εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, με συνολική ποινή δώδεκα ετών κάθειρξης, καθώς και δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ναυπλίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με ποινή δεκαοκτώ μηνών φυλάκισης.

Επιπλέον, σε βάρος του οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM και πέντε μηχανήματα, το νόμιμο της κατοχής το οποίων ερευνάται, καθώς και ένα τόνο και 750 κιλά χαλκού, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ, προερχόμενα από καλώδια της ΔΕΗ.

Επίσης, στα πλαίσια της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν ακόμα επτά άτομα ηλικίας από 30 έως 55 ετών, γιατί ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τα σπίτια τους, ενώ σε βάρος του ενός 41χρονου, εκκρεμούσε και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.