Αποθήκη οικοδομικών υλικών στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης διέρρηξαν 5-6 άγνωστοι δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες χτες και αφαίρεσαν Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ακολούθως μετέβησαν με το κλεμμένο όχημα στο 8ο χλμ. της ανωτέρω οδού, σε λατομείο αδρανών υλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπού και από τη δεξαμενή πετρελαίου του λατομείου ανεφοδίασαν το όχημα.

Κινούμενοι εισήλθαν σε εργοτάξιο του Α.Η.Σ. Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε αποθήκη, η οποία περιείχε μικρή ποσότητα χαλκού, διάφορα αντικείμενα και κλειδιά άλλων αποθηκών, στις οποίες υπήρχαν μεγάλες ποσότητες χαλκού. Οι Δράστες εντοπίστηκαν από δύο φύλακες της Δ.Ε.Η., τους οποίους και εξανάγκασαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου να εγκαταλείψουν το υπηρεσιακό τους όχημα, επιβιβάστηκαν σ’ αυτό και διέφυγαν, εγκαταλείποντας το κλεμμένο όχημα του ημεδαπού.

Με το αυτοκίνητο της Δ.Ε.Η. μετέβησαν στο 6ο χλμ. της Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα σε εργοστάσιο κεραμοποιίας, με την απειλή πιστολιών έδεσαν με καλώδια τον ηλεκτρολόγο βάρδιας, διέρρηξαν το γραφείο της διεύθυνσης και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό. Κατά την αποχώρησή τους πυροβόλησαν με καραμπίνα και έσπασαν κάμερα.