Το περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σε δομή μεταναστών στα Σεπόλια πυροδότησε μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή, μεταξύ των κατοίκων και των επωφελούμενων.

Αρχικά δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να μαλώνουν για άγνωστο λόγο στο μπαλκόνι και στη συνέχεια ο καβγάς μεταφέρθηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας που στεγάζεται η δομή φιλοξενίας. Οι κάτοικοι της περιοχής θέλησαν να παρέμβουν και να δώσουν ένα τέλος στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στους περίοικους και τους ανήλικους μετανάστες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στη διαμάχη χρησιμοποιήθηκαν σιδερολοστοί και καδρόνια με την κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει.

Αυξημένα τα περιστατικά ανομίας

Τα περιστατικά βίας, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, είναι καθημερινά. Πολλοί έχουν δεχθεί επίθεση ακόμη και έξω από τα σπίτια τους, όπως αποκαλύπτουν.

Μία κοπέλα είπε ότι «πήγαινα σπίτι μου και ήρθαν κάτι παιδιά κοντά μου. Με ακούμπησαν και ευτυχώς πρόλαβα να μπω μέσα στο σπίτι. Μόνο ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί»