«Φοβάμαι, δεν θέλω να τον δω. Ήθελα να χωρίσουμε, δεν άντεχα άλλο» λέει η 27χρονη Χριστίνα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της.

Τη Δευτέρα θα τον αντιμετωπίσει στο δικαστήριο.

«Θυμάμαι να οπλίζει το όπλο σαν τρελός και να βαράει. Η σφαίρα είχε κολλήσει. Προσπαθούσε να με πνίξει και να μου σπάσει τον σβέρκο. Πήρε το μαξιλάρι, το έβαλε στο κεφάλι μου και σημάδεψε. Αν δεν γυρνούσα το όπλο θα ήμουν νεκρή» συγκλονίζει η νεαρή, μιλώντας στο Live News για τον σύντροφό της ο οποίος σήκωσε το όπλο και την σημάδεψε στο κεφάλι όταν του ζήτησε να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους.

«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου»

Η Χριστίνα τα κατάφερε, και έκανε μια νέα αρχή. Οι μνήμες της φρίκης επανέρχονται αλλά εκείνη έχει βρει τη δύναμη να τις ξεπεράσει.

«Είμαι εδώ για τις γυναίκες που έχουν φύγει και για εκείνες που έχουν περάσει κακοποίηση. Πρέπει να μιλήσουν».

Ασχολείται με την ιππασία, κάνει kik boxing και τα παιδικά ρούχα. Κι έχει στο μυαλό της έναν σκοπό.

«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξεπεράσω πλήρως, προσπάθησε να με σκοτώσει αυτός ο άνθρωπος. Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη και μου είναι δύσκολο. Με έχει αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους αλλά με έχει βοηθήσει στο να βρω τα πατήματά μου εγώ ως Χριστίνα. Είχα δεχτεί βία παλιά, με έχει χτυπήσει και είχα ανοίξει το κεφάλι. Με είχε ψεκάσει με σπρέι χλωρίνης μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε να βάλει φωτιά. Αυτά δεν τα είχα καταγγείλει. Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να μιλάνε, και να φεύγουν. Μπλεκόμαστε και μένουμε σε τοξικές σχέσεις. Δεν ήταν απλώς πως προσπάθησε να με πυροβολήσει αλλά επειδή η σφαίρα κόλλησε συνέχισε με το λουρί. Ήταν αποφασισμένος να με σκοτώσει. Δεν τα κατάφερε γιατί πάλεψα και είμαι στη ζωή. Έβλεπα εικόνα τα παιδιά μου» συγκλονίζει η 27χρονη Χριστίνα.