Στον εντοπισμό μιας τεράστιας χασισοφυτείας στον Αλμυρό Βόλου προχώρησε η Ασφάλεια Πάτρας, η οποία στη συνέχεια συνέλαβε τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος μεταξύ των οποίων και του 40χρονου «εγκεφάλου», ο οποίος είναι εποχικός πυροσβέστης.

Η συγκομιδή από τα περίπου 2.000 δενδρύλλια που καλλιεργούσαν σε δύσβατη περιοχή στον οικισμό Γαύριανη υπολογίζεται στα 8.000.000 ευρώ. Εκτός από τα δενδρύλλια, οι αστυνομικοί βρήκαν και 30 κιλά αποξηραμένης κάνναβης, μετά από γιγαντιαία επιχείρηση που ξεκίνησε χθες τα ξημερώματα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίζεται στην περιοχή.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή Βόλου.

«Είναι μία επιτυχία της Ασφάλειας Πατρών. Το είχαν φτιάξει τέλεια, δεν φαινόταν τίποτα. Εάν κάνανε συγκομιδή θα έβγαζαν 2 τόνους χασίς και 8 εκατομμύρια θα πήγαιναν στα χέρια τους. Έστελναν και στην Αλβανία. Εικάζεται πως είναι μπλεγμένοι και άλλοι σε υφιστάμενες θέσεις. Ο πυροσβέστης είχε πρωτοστατήσει με το να κατεβούν τα τρακτέρ, ήταν συνδικαλιστής πυροσβέστης» σχολίασε ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».