Τον τρόμο έζησε 65χρονος άνδρας στη Λαμία, όταν ληστής εισέβαλε στο σπίτι του και ξεκίνησε να χτυπά βίαια τον ίδιον και το σκυλάκι του.

Από τον ανταποκριτή μας στην Στερεά Ελλάδα LamiaReport

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, ένα από τα προηγούμενα βράδια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ένας ληστής διέρρηξε το σπίτι του 65χρονου άνδρα με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα. Ο δράστης κλότσησε τον σκύλο του θύματος και στη συνέχεια ξεκίνησε να χτυπάει το θύμα, ζητώντας του τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Η μανία του δράστη τον έκανε να χτυπήσει τον 65χρονο με το μπράτσο μιας μεταλλικής καρέκλας. «Πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά και για τη ζωή του σκυλιού μου. Θυμάμαι που του έλεγα: “Πάρε ό,τι θέλεις! Μόνο μην κάνεις κακό στο σκυλάκι μου!», ανέφερε το θύμα.

Ο σπιτονοικοκύρης είπε στον ληστή πως δεν έχει χρήματα πάνω, αφού για όλες του τις συναλλαγές χρησιμοποιεί την κάρτα του. Τότε είναι που φέρεται να αναγνώρισε στο πρόσωπο του δράστη έναν παλιό του γείτονα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ληστής να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να αφαιρέσει τίποτα από το σπίτι. Μάλιστα, στη βιασύνη του του έπεσε και το ακουστικό Bluetooth που φορούσε.