Σοκάρει η μαρτυρία της 19χρονης κοπέλας από τη Χαλκίδα που είχε δεχθεί επίθεση από τον σύντροφό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ο 23χρονος δράστης είχε βγει σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης με την άτυχη κοπέλα, όταν ήπιε και ξεκίνησε να την κακοποιεί. Η κοπέλα κατάφερε προσωρινά να ξεφύγει και με τη συνοδεία ενός φίλου της έφτασε στο σπίτι της. Εκεί την περίμενε ο δράστης, ο οποίος είχε παραβιάσει το σπίτι της, και ξεκίνησε να τη χτυπά βάναυσα.

Οι δηλώσεις της 19χρονης στην εκπομπή «Live News»:

«Είχαμε πάει σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Είχε πιει αρκετά. Υπερβολικά θα έλεγα. Άρχιζε και ήταν πιο επιθετικός. Βγήκαμε από το μαγαζί, με τραβούσε και με έσπρωχνε. Βρέθηκε ένας φίλος μου και με πήρε με το αμάξι του […]. Όταν πήγα πάνω στο σπίτι μου, είδα ότι η πόρτα του σπιτιού μου είχε σπάσει και με περίμενε μέσα. Μ’ έβαλε μέσα και κλείδωσε την πόρτα κι άρχισε να χτυπάει παντού. Άρχισα να βγάζω πολύ αίμα από το στόμα. Κάποια στιγμή πήρε ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε με αυτό στο σπίτι».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που την κακοποιούσε

«Σε εμένα είχε γίνει πάρα πολλές φορές. Όποτε έπινε, με χτυπούσε. Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να του πω να χωρίσουμε εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του και δεν μπορούσε να το δεχθεί. Άνθρωποι γύρω μου έβλεπαν τα σημάδια και προσπαθούσα να τα μπαλώσω. Πίστευα κάθε απειλή του, αν δεν πήγαινα με τα νερά του».