Νέα στοιχεία κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα πάρκ στη Χαλκιδική. Ο Γιώργος Καμπαίλης πέρασε για δεύτερη φορά το κατώφλι του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από τον τεχνικό πραγματογνώμονα και συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου, Γεωργία Αδειλίνη, στην οποία κατέθεσε υπόμνημα με νέα στοιχεία.

«Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλά για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή» ανέφερε σε δήλωση του ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου και συνέχισε:

«Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο, πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, Αναστάσιος Δέδες, σημείωσε πως «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία».

«Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που έγινε κατόπιν αίτησής μας, για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές», τόνισε.