«Όλοι προσπαθούν να πετάξουν τις ευθύνες. Δεν υπάρχει άδεια, δεν υπάρχει πιστοποίηση, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει αρτιμελές ούτε ένα τμήμα όλων αυτών των παιχνιδιών. Φυσικά και είναι σάπια, φυσικά και είναι ιδιοκατασκευές, φυσικά και μοιράζεται το χρήμα, φυσικά και γίνονται όλα αυτά τα πράγματα. Δε θα μου ξεφύγει κανένας. Όση δύναμη κι αν έχω. Η οικογένεια διαλύθηκε» ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

Ο αγώνας του στη μνήμη του παιδιού του, συνεχίζεται και όπως λέει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που χάθηκε στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, «δεν θα τελειώσει, μόνο όταν ο Θεός θελήσει να πάρει κι εμένα».

«Τον σκοτώσανε για τρία ευρώ, για δύο τρία ευρώ. Μπήκε σ ένα μηχάνημα στο οποίο δεν είχε γίνει έλεγχος ποτέ, ήταν εντελώς σάπιο, δεν ήταν συντηρημένο, δεν είχε κανένα μέτρο ασφάλειας. Δε θα τελειώσει, μόνο όταν ο Θεός θελήσει να πάρει κι εμένα» λέει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega

Σήμερα, η δήμαρχος Κασσάνδρας επρόκειτο να καταθέσει κατόπιν κλήσης στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής. Μέσω του δικηγόρου της ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να επιμένει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη.