Σοκ και απόλυτο αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 16χρονης από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της στον Κολωνό. Ο 44χρονος αναμένεται σήμερα, Τρίτη 27/8, να απολογηθεί, ενώ αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως με το ανήλικο κορίτσι είχε σχέση.

Ο 44χρονος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά εδώ και περίπου δύο μήνες την 16χρονη φίλη του γιου του, ενώ παράλληλα την απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της, ώστε να μην μιλήσει σε κανέναν.

Η κοπέλα, ωστόσο, φέρεται να αποκάλυψε το μαρτύριό της σε φιλικό της πρόσωπο από το οποίο παρακινήθηκε να μιλήσει στην οικογένειά της. Η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία του πατέρα της.

βιασμος

«Του έλεγα συνέχεια: “Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;”»

Μιλώντας στους αστυνομικούς η 16χρονη κοπέλα είπε αναφερόμενη στον 44χρονο: «Του έλεγα συνέχεια: “Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;”. Κι εκείνος μου απάντησε: “Καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια. Θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου, γιατί έχω μπράβους στη νύχτα”».

Η μικρή είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της από καρκίνο. Στον κόσμο είχε μόνο τον πατέρα της και την αδερφή της και ήταν φοβισμένη.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε “Θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου”», δήλωσε η κοπέλα.

Ο 44χρονος άντρας κατηγορείται ότι παρέσυρε την ανήλικη κοπέλα σε ερημικό πάρκινγκ και τη βίασε περισσότερες από 10 φορές μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: “Σε παρακαλώ πολύ, φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά”. Και μου έλεγε: “Πέντε λεπτά, να το κάνω και φεύγουμε”», επεσήμανε η ανήλικη.

«Την πρώτη φορά την πήρε με πρόφαση να την πάει με το αυτοκίνητο για να μιλήσουνε. Άρχισε να την εκβιάζει, της πήρε τα κινητά, της πήρε το βιομετρικό το ρολόι για να μην δείξει –αλά Καρολάιν– σφυγμούς και παλμούς που είχε αγωνία και το ένα και το άλλο. Προσπάθησε να διαφύγει, της έκλεισε τις κλειδαριές του αυτοκινήτου. Την έβαλε στο πίσω κάθισμα και γίνανε αυτά που γίνανε», ανέφερε από την πλευρά του συγγενής της 16χρονης.

Τι υποστηρίζει ο 44χρονος

Ο άνδρας, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», υποστήριξε ότι είχε σχέση με την κοπέλα και πως πήρε διαζύγιο όταν μαθεύτηκε. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία, επειδή φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της.

«Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα, χώρισα με τη σύζυγό μου, όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου. Ποτέ δεν την απείλησα, για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με τον γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.

«Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της, όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας, και το απέδωσε σε βιασμό. Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες, όμως δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου, θα φανεί όλη η αλήθεια», ανέφερε.