Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου από μια απόπειρα βιασμού και ληστείας, που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (15/7), η οποία, ωστόσο, κατέληξε καλά, αφού η δεκατριάχρονη ανιψιά του παρ’ ολίγον θύματος κατάφερε, σύμφωνα με το ilialive.gr, να σώσει τη θεία της!

Το συμβάν σημειώθηκε σε καταυλισμό στον Πύργο, όπου η δεκατριάχρονη είδε με τα μάτια της έναν τριανταεννιάχρονο να αποπειράται να βιάσει την τριαντατετράχρονη θεία της.

Μάλιστα, όταν δεν το κατάφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να τη ληστέψει με την απειλή μαχαιριού, ενώ στο μεσοδιάστημα προσπαθούσε να σταματήσει το κορίτσι, που έφυγε τρέχοντας για να καλέσει σε βοήθεια.

Το χρονικό του περιστατικού

Με βάση όσα έγιναν γνωστά, το κοριτσάκι, που αντίκρισε τον άντρα να επιτίθεται στη θεία της, κατάφερε να φύγει τρέχοντας – παρά την προσπάθειά του να το σταματήσει, σκίζοντας την μπλούζα του και απειλώντας το με μαχαίρι.

Η μικρή ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μπήκαν στον καταυλισμό, για να συλλάβουν το δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, αφού δεν κατάφερε να βιάσει την τριαντατετράχρονη, έστρεψε το μαχαίρι του πάνω της, για να της αποσπάσει το ποσό των 100 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.