Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε τη σύλληψη ενός 44χρονου υπόπτου για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, σημειώνοντας ότι ο άνδρας που έπιασαν οι αρχές είναι ένα πολύ βαρύς ποινικός.

Μιλώντας στο Mega, είπε ότι «ο φερόμενος ως δράστης πιάστηκε μετά από πάρα πολλές εξειδικευμένες έρευνες, και αξιοποιήσεις πληροφορίας και ακολουθήθηκε μετά την δολοφονία, κάμερα-κάμερα και στενό- στενό που πήγε στη σύντροφό του στου Ζωγράφου. Ο φερόμενος ως δράστης είναι στα χέρια της αστυνομίας, είναι πολύ σοβαρός και βαρύς ποινικός, δεν “ανοίγει το στόμα του” καθόλου, όπως περίμεναν στην ΕΛ.ΑΣ».

«Και βεβαίως εμπλουτίστηκε με άλλα δύο άτομα το κλιμάκιο που βρίσκεται στην Μύκονο, διότι είναι κοντά στα ίχνη του ανθρώπου που ενδεχομένως να έδωσε την εντολή, που συνεννοείτο με τον 44χρονο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «βρέθηκαν ειδικοί συσχετισμοί με την Greek mafia, από την στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης είναι ποινικός και η μεγαλύτερη “κηλίδα” πάνω του είναι η απαγωγή του Παναγοπούλου, και τότε είχε ειπωθεί πως τα χρήματα από την απαγωγή του, τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ, είχαν πάει στην Greek mafia μέσω ενός στελέχου της Greek mafia το οποίο εκτελέστηκε στο σπίτι του, στο εξοχικό του μπροστά στην οικογένειά του. τώρα το επόμενο βήμα θα είναι να συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός».

«Υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα άτομα. Έχουν ανοιχτεί οι κάρτες SIM και τίθενται σε παρακολούθηση άλλα 4 άτομα στη Μύκονο και σήμερα κιόλας αναμένονται εξελίξεις», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.