Το «φως της δημοσιότητας» είδε μια μαρτυρία σχετικά με μια αντιδικία που είχε στη Μύκονο ο 54χρονος τοπογράφος, που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ένας ξενοδόχος από τη Μύκονο προσέλαβε τον τοπογράφο, ώστε να κάνει σχετικά σχέδια, καθώς ήθελε να πουλήσει ένα ξενοδοχείο. Ο δεύτερος, όμως, φέρεται να έφτιαξε πλαστό τοπογραφικό, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, όπου και παραμένει ανοιχτή.

Άτομο από το περιβάλλον του ξενοδόχου μίλησε στην εκπομπή του «Mega», αναφέροντας ότι «ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε υπογράψει να το πουλήσει και μπήκε μηχανικός να κάνει τις αποτυπώσεις. Ο άνθρωπος που δολοφονήθηκε ανέλαβε αυτή τη δουλειά και εμφάνισε στην αγοράστρια εταιρεία κτίρια που δεν υπήρχαν».

«Αυτές οι ανύπαρκτες κατασκευές ήταν 22.000 μέτρα, σαν να είναι 500 μεζονέτες των 50 μέτρων. Ήταν όλα ψεύτικα. Εμφάνισε ότι υπήρχαν από το 1993. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κατάλαβε τι γινόταν και δεν υπέγραψε, τους έστειλε εξώδικα. Του είπε ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, γιατί δεν ήταν ένα-δύο μέτρα, ήταν περισσότερα. Αυτά έκανε το γραφείο του 54χρονου, που δολοφονήθηκε. Ο ξενοδόχος είναι στα δικαστήρια με αυτούς δύο χρόνια τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Τους κατηγόρησε, μάλιστα, για σύσταση συμμορίας. Αν δεν τους είχε καταλάβει ο ξενοδόχος, θα τα νομιμοποιούσαν και στο τέλος θα βρισκόταν ο ίδιος υπεύθυνος», πρόσθεσε στη συνέχεια.