Απολαυστική ήταν η αντίδραση του Σταύρου Μπαλάσκα, όταν ο συνήγορος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, τον ρώτησε από πού γνωρίζει ότι αναζητείται από τις Αρχές ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», όπου συζητούσαν τη μήνυση που κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου σε βάρος του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του, με τον δικηγόρο του γνωστού ποινικολόγου να δηλώνει ότι ο πελάτης του δεν γνωρίζει και δεν έχει ενημερωθεί ότι αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ακούγοντας τα λεγόμενα αυτά και ενώ από νωρίς το πρωί έχει γίνει γνωστή η είδηση ότι οι Αρχές αναζητούν τον Απόστολο Λύτρα, αντέδρασε με επικό τρόπο.

«Θα πάει ένας άνθρωπος στο αστυνομικό τμήμα, αν δεν ξέρει ότι αναζητείται;», ρώτησε ο κ. Πανταζής. «Μιλάτε σοβαρά τώρα;», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας, με τον δικηγόρο να απαντά: «Ποιος είστε εσείς που μου λέτε αν μιλάω σοβαρά;». «Δεν μπορείτε εσείς να πάρετε ένα τηλέφωνο και να μάθετε αν έχει βγει σεργιάνι η αστυνομία και τον ψάχνει; Ότι έχει κατατεθεί μήνυση;», τόνισε ο αστυνομικός αναλυτής. «Εσείς πού το ξέρετε», τον ρώτησε ο κ. Πανταζής και ο κ. Μπαλάσκας απάντησε: «Ενημερώθηκα από τη μήνυση. Θέλετε να σας πω στον αέρα από ποιον ενημερώθηκα; Δεν σας λέω, το κρατάω μυστικό, πριτς!», είπε.

(Δείτε το σημείο στο 7:38)