Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα έχει προσαχθεί στην εισαγγελία μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες και θα αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση, δηλαδή αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

H πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα κρατήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η νυν σύζυγος για παραβίαση της οικιακής ειρήνης και εξύβριση.

Σημειώνεται πως τις μηνύσεις κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ίδιου του ποινικολόγου υπέβαλε η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά την ένταση που σημειώθηκε χθες το βράδυ και είχε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του panic button. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μαζί με τη μεγάλη τους κόρη, πήγαν στο σπίτι με δικηγόρο, για να πάρουν τα πράγματα του γνωστού ποινικολόγου. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, ενώ η κυρία Πολυζωγοπούλου είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Μάλιστα, το θύμα φέρεται να είπε ότι δέχτηκε ένα «απειλητικό» μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον Απόστολο Λύτρα, το οποίο ανέφερε: «Στείλε τα λεφτά και τα ρούχα».

Εντωμεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Λύτρας θα παραδοθεί στο ΑΤ Παλλήνης. Τον δικηγόρο αναζητά η Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σημειώνεται πως ο ποινικολόγος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, ωστόσο δεν βρέθηκε, ενώ δεν απαντά και στις τηλεφωνικές κλήσεις.