Ο κουμπάρος του Απόστολου Λύτρα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε διάσταση ανάμεσα στον γνωστό ποινικολόγο και τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. «Τον Αποστόλη τον ξέρω 10 χρόνια. Ούτε έτυχε να δω κάτι τέτοιο, ούτε κατάλαβα ποτέ κάτι τέτοιο. Έπεσα από τα σύννεφα, αφού το Σάββατο το μεσημέρι ήμουν σπίτι του, μαζί ήμασταν. Εγώ, η Σοφία, αυτός και η μικρή» είπε αρχικά ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Σε παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου ήταν σε διάσταση, ο κουμπάρος το αρνήθηκε. «Καμία διάσταση, έμεναν μαζί στο σπίτι. Μπορεί να είχαν κάποια προβλήματα, δεν ξέρω, έμεναν μαζί. Είχαν κάποια ψιλοθεματάκια, αλλά ότι τώρα αυτά που έγιναν».

Τέλος σημείωσε πως επικοινώνησε χθες βράδυ με τον Απόστολο Λύτρα και ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Μιλήσαμε χθες το βράδυ με βιντεοκλήση. Χάλια ήταν, μόνο που δεν ήταν να αυτοκτονήσει. Έβγαινε η φωνή του μετά βίας. Μετανιωμένος, στεναχωρημένος και όλα τα σχετικά. Δεν είναι καλά ψυχολογικά, δεν μπορεί να μιλήσει, είνα διαλυμένος. Τα σκέφτεται όλα, το παιδί του, την καριέρα του, δεν είναι ένας άνθρωπος βίαιος. Εγώ τον Αποστόλη τον ξέρω δέκα χρόνια».