Ο Πέτρος Πανταζής, συνήγορος υπεράσπισης του Απόστολου Λύτρα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, υποστήριξε πως ο πελάτης του «δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο και δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι περιοριστικοί όροι ήταν τρεις: να φύγει o Απόστολος Λύτρας από το σπίτι του, να μην πλησιάζει τη σύζυγό του και να παρακολουθεί συμβουλευτικό πρόγραμμα. Ο κ. Πανταζής τόνισε ότι η πρώην σύζυγος και η κόρη του Απόστολου Λύτρα μετέβησαν στο σπίτι όπου διέμενε για να πάρουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα και είχαν ενημερώσει σχετικά με την επίσκεψη αυτή.

Οταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον κύριο Πανταζή αν ισχύει η πληροφορία ότι υπήρχαν μηνύματα στο Viber μεταξύ του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, εκείνος απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα. Δεν υπάρχει στιχομυθία μεταξύ του κύριου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο συνεργάτης του κυρίου Λύτρα, μίλησε στην κυρία Πολυζωγοπούλου».

Στη συνέχεια η Άρια Καλύβα πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Εμπαίζει και τις αρχές ο πελάτης σας» σχετικά με την ανακοίνωσή που εξέδωσε ο Απόστολος Λύτρας ότι έχει ξεκινήσει συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα. «Πότε πρόλαβε να έχει ήδη ξεκινήσει συμβουλευτικό πρόγραμμα;» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ξεκίνησαν οι διαδικασίες, μην παίζουμε με τις λέξεις» απάντησε ο κ. Πανταζής.

Η Άρια Καλύβα είπε στον συνήγορο του Απόστολου Λύτρα: «Κύριε Πανταζή σύμφωνα με την αστυνομία η κόρη και η πρώην σύζυγος που είχε καταγγείλει τον κακοποιητή το 2017» με τον Πέτρο Πανταζή να τη διακόπτει και να της λέει: «έχει αθωωθεί κυρία Καλύβα, μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν». «Δεν είναι κακοποιητής; Δεν ομολόγησε την κακοποίηση της συζύγου του; Εγώ λοιπόν θα αποκαλώ τον εντολέα σας κακοποιητή» απάντησε η δημοσιογράφος. «Καλά κάνετε και τον αποκαλείτε, εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία. Ο εντολέας μου έχει αθωωθεί σε πρώτο βαθμό για το περιστατικό που είπατε» πρόσθεσε ο Πέτρος Πανταζής.