Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11/6 στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά και που είχε τραγική κατάληξη με τον θάνατο ενός 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία.

Από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, κρατούνται οι δύο 24χρονοι Έλληνες, οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις Aρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr.

Αντιθέτως, φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία, οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δύο Έλληνες.

Προς το παρόν η σύλληψη των δύο 24χρονων αφορά τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου, προκειμένου να αποφασισθούν οι οριστικές κατηγορίες και να ολοκληρωθεί η δικογραφία που θα σταλεί στον εισαγγελέα, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η αιτία που οδήγησε στη συμπλοκή.

Πάντως, η δημοτική κοινότητα Καλυβών έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες καταγγελίες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για την παραβατική δράση ομάδων στην περιοχή, ζητώντας τη λήψη μέτρων.

Αλβανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφία του 20χρονου θύματος:

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti από το σημείο της συμπλοκής: