Ένας νέος άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο στην Κρήτη. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον 20χρονο ναυαγοσώστη αλβανικής καταγωγής, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο των Χανίων έφυγε από τη ζωή.

Πέντε άτομα που κρατούνται για σωματικές βλάβες έχουν μπει στο μικροσκόπιο, καθώς αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν αποδειχθεί ότι ο θάνατος οφείλεται στα χτυπήματα, θα τους ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονία.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στις 19:00 περίπου στις Καλύβες του δήμου Αποκόρωνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από την κατάρρευση του 20χρονου είχε προηγηθεί διαπληκτισμός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με δύο Έλληνες 24 ετών

Με τη λήξη του συμβάντος και ενώ τα εμπλεκόμενα άτομα ήταν ακόμη στο χώρο, το θύμα αισθάνθηκε αδιαθεσία, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από περίοικους (ΚΑΡΠΑ). Διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και κατέληξε παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι δύο Έλληνες, μαζί με τρεις ακόμη αλλοδαπούς από τη Ρουμανία, τη Γεωργία και τη Βουλγαρία, προσήχθησαν προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή τους στο συμβάν.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ σε εξέλιξη είναι η προανάκριση για την υπόθεση. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται κατ’ οίκον έρευνες και λοιπές ενέργειες.