Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το φριχτό έγκλημα στην Ηλεία, όπου ο 37χρονος θείος ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη Βασιλική, χτυπώντας τη στον λαιμό με κατσαβίδι.

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε σήμερα ότι της πρότεινε να συνευρεθούν, εκείνη αρνήθηκε, αντέδρασε και είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Η δολοφονία έγινε με ένα κατσαβίδι που είχε στο αμάξι. Ο 37χρονος πέταξε μετά τη δολοφονία το κατσαβίδι σε βάλτο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Την ίδια ώρα, βίντεο που εξασφάλισε το Newsbeast, δείχνει το αυτοκίνητο του 37χρονου να κόβει ταχύτητα και να σταματά στην άκρη του δρόμου και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την 11χρονη να τρέχει για να επιβιβαστεί σε αυτό. Επιπλέον, εικόνες δείχνουν το αυτοκίνητο αρχικά σε μια διάβαση πεζών, να φεύγει στη συνέχεια με την 11χρονη μέσα σε αυτό.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση και παρέμενε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι που είχε βιάσει το 2017 ήταν πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης.

Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) σε ένα χωράφι, ενώ είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι του.

Στον εισαγγελέα και στον ανακριτή ο 37χρονος

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Πύργου. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσέλθει στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης, ο οποίος θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 11χρονης, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής τρόπος με τον οποίο ο 37χρονος σκότωσε την ανήλικη και να προσδιορισθεί ο χρόνος που επήλθε ο θάνατος.

Επίσης, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, «το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι γιατί ο 37χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερα όταν από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ προκύπτει ότι στο παρελθόν είχε υποπέσει σε σοβαρές εγκληματικές πράξεις» και πρόσθεσε: «Πάντως σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά».