Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στη Ρόδο η υπόθεση με τον 53χρονο Νορβηγό ο οποίος μέσω αγγελιών που τοιχοκόλλησε έξω από σχολείο της Ρόδου προσπαθούσε χωρίς ντροπή να «ψαρέψει» μαθήτριες, οι οποίες ήθελε να πληρούν και κάποιες προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο 53χρονος στην αγγελία που χωρίς ντροπή έβαλε έξω από το σχολείο ανέφερε:

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. Να φορά μπικίνι και σορτσάκι. Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα… Πέμπτη στις 13:00».

Φυσικά, όταν οι γονείς είδαν την αγγελία εξοργίστηκαν και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Έτσι, αποφάσισαν να πάνε στην ταβέρνα, την αναγραφόμενη ώρα στην αγγελία, προκειμένου να συναντήσουν τον Νορβηγό που προσπαθούσε να δελεάσει τα παιδιά τους για 15 ευρώ, ώστε να περάσει λίγες ώρες μαζί τους. Το τι συνέβη στην ταβέρνα δεν έχει γίνει γνωστό.

Στη συνέχεια οι γονείς κάλεσαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να συλληφθεί.

Τι ισχυρίζεται ο δράστης

Σύμφωνα με την dimokratiki o Νορβηγός αρνείται τις κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο, καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και θέλει βοήθεια.

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι, γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο, και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο.