Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αστυνομικοί σε σπίτι στα Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής 31/5 αφού κάποιος τεμάχισε ένα πτώμα κι επιχείρησε να το κάψει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εικάζεται πως ο 59χρονος φερομένος δράστης είναι συγγενής του και πιο συγκεκριμένα γιος του θύματος ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε καμένος πάνω σε στρώμα στην αυλή της μονοκατοικίας επί της οδού Αγαμέμνονος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των λιγοστών γειτόνων ο άνδρας ήταν 80 ετών ενώ είχαν αρκετές ημέρες να τον δουν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 59χρονος φέρεται να έβαλε φωτιά στην αυλή την περασμένη Τρίτη. Από τότε άρχισε να αναδύεται μια δυσοσμία στη γειτονιά και άρχισαν να ψάχνουν αν πρόκειται για κάποιο νεκρό ζώο. Ένας από τους γείτονες είδε από την ταράτσα τού σπιτιού του ένα καμένο στρώμα, καλλυμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ο 59χρονος αρνήθηκε να τους ανοίξει και απαντώντας σε ερωτήσεις για το που βρίσκεται ο πατέρας του, υποστήριζε ή ότι τον έχει πάει σε ίδρυμα, ή ότι τον προσέχει μια γυναίκα. Τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στον γιο του θύματος, ο οποίος προσήχθη.

Στο σημείο βρέθηκε Ιατροδικαστής, για να ελέγξει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν προσπάθησε να κάψει τη σορό αφού ο άνδρας είχε πεθάνει.

Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες του newsbeast.gr από το σημείο: