Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, προέβη σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία τονίζοντας πως μεταφέρθηκαν από τη Γερμανία στη Ροδόπη χιλιάδες μουσουλμάνοι με έτοιμα ψηφοδέλτια. «Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λωζάνης», τόνισε και προχώρησε σε καταγγελία.

«Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ.

Μάλιστα οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο Γιώργος Φλωρίδης τόνισε πως είχαν μαζί τους και έτοιμα ψηφοδέλτια.

Επιβεβαίωση και από τον πρόεδρο Πομάκων

Την καταγγελία μάλιστα επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των Πομάκων, Αχμέτ Ιμάμ. «Πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρεμβάσεις από το τουρκικό προξενείο», είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν υπήρξαν παρεμβάσεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ. Ιμάμ είπε χαρακτηριστικά πως υπήρξαν «25 χιλιόμετρα, αυτοκίνητα από την Καστάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα, για να μπουν, να έρθουν εδώ να ψηφίσουν και οι περισσότεροι ήταν στον νομό Ροδόπης».

«Να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Έρχονται κατευθυνόμενοι, αλλάζουν τη βούληση της τοπικής κοινωνίας εδώ και σηκώνονται την ίδια μέρα και φεύγουν», ανέφερε.