Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου στην Βουλή, ενώ ο ίδιος με δημόσιες τοποθετήσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς και με αναρτήσεις στα social media ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν χτύπησε την σύζυγο του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι «από την πρώτη μέρα που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει εναντίον μου τα πάντα. Αυτό όμως που συνέβη τις τελευταίες μέρες με την λάσπη και τον οχετό εναντίων της οικογένειας μου, ξεπέρασε κάθε όριο».

«Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για τον εκτσογλανισμό στην πολιτική ζωή, δυστυχώς είναι αλήθεια. Θέλω να παρακαλέσω τους πολιτικούς μου αντιπάλους, να αντιπαρατεθούμε πολιτικά όσο θέλουνε, αλλά να αφήσουν απ’έξω την οικογένεια μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου και μαθητές της Ελληνικής Αγωγής επισκέφθηκαν την Βουλή και ξεναγήθηκαν στο κτίριο και τις εκθέσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Επίσης, η Ευγενία Μανωλίδου φωτογραφήθηκε και στα θεωρεία της Βουλής, που παρακολούθησε τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την Παιδεία.

Ευγενία Μανωλίδου